Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn lekker kort, eerlijk en duidelijk zonder moeilijke woorden. Wil je toch liever een ingewikkelde versie lezen? Bekijk dan deze algemene voorwaarden speciaal opgesteld voor (vaar)uitjes.

1. Definities

 • Rondvaart Praamverhuur Leeuwarden is de organisatie waarmee je een overeenkomst sluit om een leuk uitje te organiseren voor je gezelschap.
 • Gast, passagier en/of klant ben jij samen met het gezelschap waarvoor je een activiteit organiseerd.

2. Gegevens

Bellen: 06 - 48308890
Mailen: info@praamverhuur.nl
Bezoeken:Willemskade 66, 8911BC, Leeuwarden
KvK-nummer: 62215396
BTW-nummer: 8547.10.541.B.01

3. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van onze diensverlening, bij ons een offerteaanvraag doet, of een boeking maakt.

4. Offerte

Je krijgt bij ons altijd een uitgebreide offerte per e-mail zodat je precies weet wat wij je kunnen aanbieden en welke prijs je daarvoor betaald. Maken wij onverhoopt toch een foutje in onze offerte? Dan doen wij natuurlijk ons best om het aanbod toch na te kunnen komen. Behalve dan wanneer het duidelijk is dat het om een blunder gaat waarvan je had kunnen weten dat het niet na te komen is.

5. Bevestiging

Na akkoord ontvang je altijd via e-mail een bevestiging als defintieve boekingsbevestiging. Om verwarring te voorkomen houden we ons aan de afspraken die we in deze bevestiging met je hebben vastgelegd.

6. Prijzen

Al ons genoemde prijzen zijn inclusief btw. Op varen en niet alcoholhoudende catering is dat 9%, op alle overige activiteiten en alcolhoudende consumpties geld het hoge btw tarief van 21%. 

7. Betaling

 • Groepen:
  Je kan altijd aan boord betalen met PIN, contant of we sturen een betaalverzoek. Wil je als bedrijf een factuur, dan komt er wel de BTW overheen. Dit klinkt als twee keer de BTW maar eigenlijk zijn dat de administratiekosten. Op al onze facturen is een standaard betaaltermijn van 14 dagen van toeppassing.
 • Opstappers/online boeken:
 • Betalen doe je door op de betaallink in de e-mail te klikken die je bij de factuur ontvangen hebt. Betalen kan via iDeal en creditcard en worden uitgevoerd door onze betaalprovider iZettle. Je ontvangt na betaling direct een bevestiging per e-mail.

In sommige gevallen kan er in overleg afgeweken worden van deze betalingscondities. Andere betalingscondities worden altijd per e-mail bevestigd met een aangepaste factuur.

8. Annuleren

Je kunt tot één week van tevoren kosteloos annuleren, daarna brengen we de rondvaart in rekening. (met uitzondering van slechte weersomstandigheden op de dag zelf).

9. Klachten

 1. Als je een klacht hebt dan vinden wij dat natuurlijk heel vervelend. 
 2. Laat het ons zo snel mogelijk weten als je een klacht hebt. Dan kunnen wij je het beste helpen.
 3. We helpen je het liefst meteen maar als dat niet lukt uiterlijk binnen 2 werkdagen.
 4. Wij doen altijd ons best om een klacht recht te zetten, welke klacht dan ook.

11. Reclame/foto's

      Voor promotie doeleinden gebruiken we soms foto's die aan boord of van de kant af gemaakt zijn. 

11. Vragen

Als je nog vragen hebt, geen man overboord! Bel ons even en wij beantwoorden graag al je vragen die je nog hebt na het lezen van deze algemene voorwaarden.

Wij zijn dagelijks tussen 10:00 uur en 18:00 uur telefonische bereikbaar op telefoonnummer 06 - 48308890. Voor spoedreserveringen zijn wij ook voor 10:00 uur en na 18:00 uur telefonische bereikbaar.

Trots op onze partners