2022-03-27 16:06:00

Doop 'Grutte Pier'

27 maart 2022

Een bijzonder moment voor ons bedrijf. De praam de 'Grutte Pier' heeft een flinke opknapbeurt gehad en is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

De 94 jarige Fokje Minkema doopte de 'Grutte Pier' die al over de honderd is. In samenwerking met Scheepsbouw Kroes hebben we een nieuwe reling geplaatst en de op- en afstap voor de gasten verbeterd. Het voordek is kleiner gemaakt zodat er meer mensen een plekje hebben. Het scherm voor de Second Screen Grachten Toer heeft een mooie plek gekregen.

De video is een kleine impressie van de plechtigheid en de foto's geven een beeld van de vernieuwingen aan de praam "Grutte Pier".

DOOP GRUTTE PIER hr

Doop 'Grutte Pier' Een bijzonder moment voor ons bedrijf. De praam de 'Grutte Pier' heeft een flinke opknapbeurt gehad en is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De 94 jarige Fokje Minkema doopte de 'Grutte Pier' die al over de honderd is. In samenwerking met Scheepsbouw Kroes hebben we een nieuwe reling geplaatst en de op- en afstap voor de gasten verbeterd. Het voordek is kleiner gemaakt zodat er meer mensen een plekje hebben. Het scherm voor de Second Screen Grachten Toer heeft een mooie plek gekregen.

Trots op onze partners