Rondvaart en eten bij het Pannekoekenschip in Leeuwarden

Voor kinderen en volwassenen een leuke rondvaart op onze praam "Wynpûster" in combinatie met lekker smullen aan boord van de klipper 't Pannekoekschip!

Capt'n Pancake en Capt'n Wynpûster heten je van harte welkom aan boord van onze schepen. Je kan eerst een pannekoek gaan eten of eerst een praamvaart door de stad om daarna lekker te smullen. Heb je een familiedag, vrijgezellenfeest of een uitje met collega's? Wij bezorgen je een onvergetelijke tijd op het water!

Rondvaart met foto's van vroeger

De praam ligt klaar bij het Pannekoekschip. Voor de rondvaart kunt je kiezen mèt of zonder gids. Met gids is altijd de 'Second Screen Grachten Toer', een unieke ervaring waarbij je op een TV-scherm foto's kunt zien van hoe Leeuwarden vroeger was. Een 70-tal foto's die we kregen van het historisch centrum Leeuwarden (HCL). Zo ziet je bijvoorbeeld schilderijen van de oude stadspoorten en de Bonifatius toren die door een storm naar beneden kwam.

Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen. Hieronder de prijzen van de praam en het scheepsarrangement van het Pannekoekschip. Klik op de afbeelding voor het menu.

Tijd Tarief Scheepsarangement
1 uur €160,- of €190,- met gids € 18,50 p.p.
1,5 uur €195,- of €225,- met gids € 18,50 p.p.

Ben je bijvoorbeeld met een groep van 15 en wil je één uur varen met gids, dan zijn de kosten €190,- + (15 x €18,50) €277,50 = €467,50

Trots op onze partners